måndag 12 januari 2009

1-årsdagen

Ännu en måndag, dock inga minusgrader utan regn och snålblåst. Vet inte vad som är bäst? Januaritristessen tickar på och det var en TUNG första vecka utan en röd dag i sikte! Helgen bjöd dock på avkoppling och ganska fint väder. Vi gick en långpromenad i lördags och jag frös som en hund. På kvällen gick vi på bio, jag älskar bio! Vi såg vampyrfilmen Twilight och de mest markerade kindbenen detta århundradet. Mycket bra film!


Igår åt vi söndagsmiddag på en ny, supermysig pub. Vi lever och lär som äkta engelsmän nu! ;-) Jag, som aldrig varit en pubbtyp, har verkligen anammat pubbkulturen mer och mer. Det är en mysig mötesplats, som inte nödvändigtvis måste innebära en källarkall (läs: fisljummen) mörk öl med för lite kolsyra. Atmosfären, jag gillar den mer och mer. Igår fick jag en present av min underbara fästman. Ett presentkort på NEXT, en av dom bästa affärerna här i England! Bara sådär! Väldigt snällt!




Igår premiärbakade jag dessutom från min nya kokbok "A piece of cake" med Leila-bakar-Leila, som jag fick av min snälla bror i julklapp. Det blev citromuffins med klet, för att fira att jag jobbat ett helt år på Företaget denna veckan! Mina kollegor blev helt till sig, tokmölade och slogs om smulorna. Jag tror inte ens dom fattade att jag bakade för att fira min 1-årsdag. Mellan tuggorna diskuterade vi våra initialer, alla på Företaget får personliga initialer på intranätet. Jag är till exempel KA2, det är liksom mitt ID.

Min Chef: Tråkigt att du heter KA2. Har du inget andranamn, så du kan ha tre bokstäver istället?
Jag: Elisabet
Min Chef: Det blir ju K-E-A...
CJ: Och sätt ett I framför och det blir IKEA!!!! HAHAHAHAHAHAHA!!!

Sedan dog nästan mina kollegor i skrattattack och citronmuffins sprutade ur mungiporna. Min chef funderade på om man inte kunde lägga in en etta åtminstone, så det skulle bli 1KEA. Kul, jätteroligt...

Imorgon är det netball-match. Det blir faktiskt den första matchen för året, eftersom det blev inställt förra veckan pga is (!!). Vi hade köttarträning förra veckan, 2.5 timmar med styrketräning och matcher. Fint, jag är laddad. Hoppas vädret inte är allt för kasst bara, det är verkligen en värdelös idé att spela alla matcher utomhus!

Nästa inlägg får vi väl göra en liten resumé av året som gått. Obegripligt att det gått ett helt år! Jag kan fortfarande minnas känslan av hur nytt allting var i början. Ha det bra där hemma, Arvid hälsar. /puss puss

Inga kommentarer: