tisdag 14 juli 2009

Vart tog solen vägen?!?

Liten uppdatering, eftersom Arvid aldrig får tummen ur att blogga. Jag lägger upp lite bilder från senaste tiden.

Förra helgen plockade vi jordgubbar och björnhallon (mix mellan björnbär och hallon!) på Tulley's Farm. Det var så mysigt och jordgubbarna var solvarma och så smarriga! Det var matmarknad på Tulley's, jättemysigt och lantligt och massa god mat att provsmaka. På kvällen bakade vi paj av björnhallonen och serverade med svensk vaniljsås från Ikea. Vi bjöd över grannarna och dom var mäkta imponerade!

Vi var även på grillfest på vår lokala pub. Stammisar som vi är så var käket gratis! :-) Det är roligt att gå till The Plough nu för vi känner oss hemma där, folk hejar osv. Vi blev skapligt förvånade när en familj kommer in med en PAPEGOJA på armen! Bara på The Plough... :-)

Denna helgen hade vi sett fram emot helikopterflygning, som Arvid fick av mig i födelsedagspresent. Det blev tyvärr inställt pga regn. :-( Får hitta ett annat datum, det blir ju lätt.... bajs. Lördagen regnade i princip bort, så vi stannade inne och bakade kanelbullar som vi tog med till våra jobb. Pärlsocker finns dock inte här, så vi fick improvisera. Söndagen var lite bättre så vi åkte norrut till Polesden Lacey (en National Trust herrgård). Vi hade picknick med oss och fick lite sol innan det började - regna... Det var en skön helg men vi var besvikna över att det inte blev någon helikopter. Vart tog solen vägen liksom?!

Helgen som kommer ska vi åka till Arundel i söder, om vädret är fint. Sedan skall vi packa inför semestern - yay! Det närmar sig! Jag fick precis en feting-deadline, så nästa vecka kommer att gå förödande snabbt... Men sen, sen bär det hem för tre feta semesterveckor. Can't wait! Säg till om ni vill att vi ska köpa med oss något särskilt hem!

//Pusspuss




1 kommentar:

Anonym sa...

Åh.. nu längtar jag efter er! Trodde dock ni skulle komma redan till helgen.. Hade planerat en liten grillfest för att fira in sommaren. Men den får vi köra när ni kommer.. Köpa hem nåt?! Är sjukt sugen på en sån piercingstav du berättade om.. Hinner du ordna? Annars kanske jag måste komma å hälsa på å köpa den själv.. :)
Skall bli mys att få hem er!

Puss&kram Anna