måndag 13 april 2009

Tillbaka i England

Nu är vi tillbaka i England efter två underbara veckors semester!

Vi spenderade första veckan i Egypten (Hurghada), tillsammans med hela familjen Mörtzell plus respektive. Vi var tio personer sammanlagt. Jag har laddat upp foton från resan på Facebook och struntar därför i att lägga upp några bilder här. En lite kul grej var att en gammal klasskompis till mig från Chalmers, Marie, och hennes kille var i Hurghada samtidigt som oss! Dom bodde ca 200 meter från oss. Vi passade på att åka på dyktrippen ihop, eftersom hon också har dykcert. Det var himla kul och dykningen var fantastisk!! Annars spenderade vi veckan med att sola, bada, snorkla och äta av den goda maten (och glassen) från all inclusive buffén. Tack familjen M för en underbar vecka!!!

Efter Egypten åkte vi till Göteborg för att hälsa på min familj och våra vänner. Vi hade strålande solsken, helt underbart! Det blev lite kortslutning i hjärnan när man kom från semestern rakt in i vad som kändes som sommar i Göteborg - det kändes som att vi hade kommit hem på sommarsemester. Det var skönt att komma hem en sväng, jag har längtat lite eftersom det var tre månader sen vi var hemma sist. Vi firade Anna och Neos födelsedagar i efterskott och spenderade massa tid vid havet hemma med mor & far. Som sagt, rena sommarvädret!

Vi åkte hem till England på söndag eftermiddag. Det är skönt att ha en dag innan man börjar jobba igen, packa upp, tvätta och landa litegrann. Grannarna var impade över vår solbränna (och våra fräknar). Vi tog en sväng till Tilgate Park idag för att inse hur otroligt grönt det är! Våren har några veckors försprång här i England. Det känns skönt att vara tillbaka och veta att nu väntar våren och sommaren. Allt känns så mycket lättare när solen skiner och det är ljust och grönt. Vi lämnade vintern och kom tillbaka till sommaren, precis så känns det, som att vi haft vår semester nu. Men om två månader åker vi till Göteborg igen för att fira Arvids födelsedag och midsommar. Sommarsemestern har vi lagt i slutet av juli/början av augusti. Men innan dess ser ve verkligen fram emot våren och försommaren här i England! Det är nu det är som bäst här! Sedan ser vi såklart fram emot vår Paris-weekend i början av maj, det skall bli så romantiskt! :-) Och så ser vi även fram emot alla besökare som bara väntar på att få komma och hälsa på oss nu under våren. Det är bara att komma, ni är så otroligt välkomna!

/puss puss

Bilder från Gbg:


Bilder från Tilgate Park:





Jag och mina coola brillor (som Arvid skrattar åt). Jag tog en liknande bild vid detta stället förra året, men denna är väl strået vassare va? ;-)



Inga kommentarer: