onsdag 16 april 2008

This is England

Det har efterfrågats lite fler bilder på bloggen, för ingen "riktigt vet hur det ser ut" här i Three Bridges. Okej, men först skall jag börja med att säga att vi har flyttat från ett Hisingen till ett annat. Komsikt nog... vi får ofta höra "trivs ni i Crawley?..." lite tveksamt sådär. Precis som med folk som aldrig varit på Hisingen. Crawley är en ny stad, den växte fram i början av 60-talet och har ingen riktig tradition eller charm i stadskärnan. Det är lite av en "industristad", för det finns mycket jobb här. Lägg då till att om det händer något här så blåses det gärna upp lite extra i media. Men folk som bor här trivs utmärkt och staden har en av landets högsta betyg, när invånarna själva får ranka hur bra dom trivs! Som sagt, Hisingen... Men läget är perfekt och vi trivs utmärkt!

Här kommer några otroligt fantasifulla foton!.. Dom första två bilderna har vi tagit själva (klicka på bilderna så blir dom större). Den ena är vårt vardagsrum/lounge. Vårt matbord står där också (bakom soffan). Den andra bilden visar vår bakgård/parkering, taget från vårt sovrum. Lite gräs är det ju (heja engångsgrill!) och mycket asfalt. Men det är bra, för vi behöver ju två parkeringar, vi har fått grannens också. Puggen syns knappt, så liten är den, minimal... egentligen skulle jag kunna ta den under armen bara och parkera den under sängen. Våra cyklar gömmer sig där ute också och dom rostar satan, vi har tyvärr inget förråd.

Dom tre bilderna nedanför har jag googlat fram. Det är vår lokala pub "Moonraker", den är väl i klass med Ada's och där hänger vi inte helt ofta. Sen är det Tesco, vår enorma mataffär som är alla halvfabrikat-älskares dröm. Man kan köpa allt där, tex vår påslösa dammsugare eller vad sägs om vår swing-bin? (Världens största sopgrej som vi har i köket, jo man har det här.)

Sist är en bild på K2, som är det stora flådiga träninscentret här i Crawley. Där går jag och simmar. Man kan även dansa, klättra, spela squash och gymma där, det är väldigt nytt och fint. Det roliga med K2 är att på övervåningen är det en jättestor, flådig bar! Så när man har kört ett riktigt hårt träningspass och svettats häcken av sig, så kan man svalka strupen med en kall bärs om man vill - hahaa! DET, mina vänner, skulle jag säga är England i ett nötskal! :-)

//Karin






























Inga kommentarer: